svētdiena, 2010. gada 21. marts

Pagara iszina

Soreiz tada pagaraka iszina, jo, pavasarim iestajoties, DK Kirkegade rezidences iemitniecei uznacis LPN (jebshu Lielais Pavasara Nogurums) un aktivaka dienas dala ir agrie riti ar izskraidishanos pa aru. Velak jau vien gatavoshanas sjestai, pati sjesta un pec-sjestas nevala...
Ja, ja, vitaminus vajag! Un viens tads vitamins tagad uz virtuves palodzes megina digt. Bet tos zalos vitaminus jau veikala ari var dabut. Visu tur var dabut! Pat koka mizinas, suninas un citus dabas brinumus... Bet es neizlaizos un, pieturoties pie latvju tradicijam, didzinashu visu, ko vien iespejams.
Bet visbaudamakais visa shaja lauku un pavasara bushana ir siltais klusums, kas sheit iestajas pec septiniem vakara. Un es macos baudit un klausities. Klusums ir skaists, bet ari putnu koru kari, kas tagad aiz loga pienemas speka ik dienas, ari man tik. 100% idillei vel pietrukst ezers vai upe, neliela lauku vienseta un darba smarza. Bet, par smarzam runajot, nedelas vidu lidz manam nasim nonaca ari zemes smarza. Ak jel, kas to butu domajis, ka visa aizgajushas ziemas epopeja cilveka modinas istas brinishanas un mirkla vienreizibas sajutas!

Nav komentāru: